Antena Căutare

Locuitorii unui oraș sunt terorizați de un sunet insuportabil. Autoritățile sunt depășite în elucidarea misterului

Locuitorii unui oraș din Irlanda de Nord sunt deranjați de un sunet bizar care se aude din ce în ce mai tare în mijlocul nopții. Până în prezent autoritățile nu au reușit să elucideze misterul cu adevărat, iar oamenii sunt din ce în ce mai îngrijorați. Cu ce a fost asociat sunetul necunoscut.

Imagine cu o pădure întunecată. Galerie
Locuitorii unui oraș sunt terorizați de un sunet insuportabil. | Shutterstock

De câteva săptămâni bune locuitorii orașului Omagh, Comitatul Tyrone din Irlanda de Nord se confruntă cu un sunet inexplicabil care nu îi lasă să doarmă. Localnicii se declară terorizați de sunetul bizar, iar autoritățile sunt depășite de situație.

De la sfârșitul lunii octombrie și până în prezent sunetul nu a putut fi identificat, iar autoritățile au de gând să apeleze la un expert în acest sens.

Citește și: Cel mai bizar triunghi amoros! Un tânăr a început o aventură cu mama vitregă, care e cu 17 ani mai mare. Cine pe cine se răzbuna

Sunetul insuportabil care i-a terorizat pe locuitori

Zgomotul care persistă și se aude foarte tare pe timpul nopții îi chinuie pe localnicii din Omagh de aproape o lună, timp în care nimeni nu a putut identifica cu adevărat care este sursa din care provine sunetul.

Asociat cu un bâzâit sau un zumzet din filmele de groază, oamenii se declară tot mai deranjați și curioși de cele auzite. Mai mulți oameni au încercat să descopere singuri care este sursa, însă nimeni nu a reușit să obțină un răspuns. Totodată, membrii consiliului local au investigat mai multe zone din oraș pentru a identifica motivul pentru care acest zgomot deranjant perturbă liniștea publică, însă toate operațiunile au fost în zadar.

După ce toate încercările de identificare au eșuat, Stephen Donnelly, un cosilier local implicat în aflarea sursei acestui zgomot a declarat faptul că situația a devenit o problemă foarte serioasă pentru toți localnicii și că își dorește să angajeze un specialist pentru a descoperi de unde provine sunetul și ce reprezintă mai exact.

Citește și: A auzit un sunet straniu în cotețul cu găini și s-a repezit să vadă ce e. Creatura bizară, dispărută de secole, peste care a dat

„Poate că este ceva sezonier sau legat de vreme, dar aceste lucruri adesea se dovedesc a nu fi deloc simple și pot proveni din multe surse. Ceea ce trebuie să facem este să stabilim faptele și apoi să luăm măsuri pentru a soluționa această situaţie” a mărturisit Stephen Donnelly pentru BBC.

Inițial sunetul a fost auzit doar în jurul drumului Tamlaght spre sfărșitul lunii octombrie, însă în scurt timp a început să se extindă în tot mai multe zone din oraș. Tot mai mulți oameni au început să se plângă se zgomotul teribil, dar pentru un moment nimeni nu îl poate stopa, deoarece cauza nu este identificată.

Citește și: A auzit un zgomot ciudat în jurul casei și a început să filmeze. Descoperirea terifiantă a făcut-o să cheme imediat poliția

Deși, există mai multe variante pentru care sunetul să își fi făcut apariția, oamenii sunt sceptici, iar autoritățile nu au putut confirma niciuna dintre variante.

Sunetul care provine de la traficul mașinilor a fost una dintre variantele respinse, iar cel al poluării de asemenea a fost exclus. Fiind un sunet foart neobșnuit, locuitorii orașului nu au putut asocia cu un lucru sau obiect specific.

Citește și: Minge uriașă de foc, surprinsă de un bărbat pe cer. Obiectul aflat în cădere a oferit un adevărat spectacol în timpul nopții

Fenomenul este studiat, iar singurele lucruri care se cunosc până în prezent sunt reprezentate de faptul că sunetul este asemenea unui zumzet sau bâzâit și că pe parcursul nopții volumul crește mai mult decât în timpul zilei.

Pacientul care a avut parte de primul transplant cu celule stem a ajuns în România. Cum se simte după 35 de ani de la in... Carnea de pui poate fi înlocuită cu succes. Ce aliment poate fi consumat în perioada postului în locul preparatelor inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x