Antena Căutare

Boc: Arafat poate reveni in minister sau participa la elaborarea legii sanatatii, daca doreste

"Raed Arafat este binevenit in ministerul Sanatatii, daca domnia sa va dori", a declarat luni premierul Emil Boc, dupa ce in decursul aceleiasi zile Ministerul Sanatatii a fost convocat la palatul Victoria.

"Fostul subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, este binevenit sa revina in minister sau sa participe la elaborarea noului proiect de lege privind sanatatea in cadrul comisiei care va fi formata in acest sens, daca va dori acest lucru", potrivit premierului Emil Boc.

"N-am nici o problema ca domnia sa sa faca parte din orice echipa", a mai spus Boc.

Dupa discutiile care au avut loc luni la palatul Victoria, la care a participat si ministerul de Interne, Traian Igas, Boc a declarat ca se continua realizarea unui nou proiect sau modificarea legii 95.

"In privinta Sanatatii, ministrul Ritli a fost mandatat sa desemneze o noua echipa pentru a realiza un nou proiect sau sa se modifice legea existenta", a precizat Boc.

Premierul a tinut sa precizeze ca a tinut legatura cu autoritatile statului, desi in ultimele 4 zile nu a oferit nici o declaratie despre cele intamplate.

"In aceste zile, am fost in permanent contact cu autoritatile statului, ieri am facut o declaratie publica, astazi a fost randul coalitiei sa ia pozitie", a incheiat Boc.

Foto: Intact Images

Crin Antonescu: Cerem demisia imediata a guvernului Boc... Igas si Ritli, convocati de urgenta la Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x