Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cătălin Ivan: Iohannis priveşte arogant la neputinţa ţării de la înălţimea avionului de lux închiriat din bani publici

Candidatul ADN la Preşedinţie, Cătălin Ivan, susţine că preşedintele Klaus Iohannis refuză să îşi asume orice responsabilitate pentru haosul din România, acuzându-l că “priveşte arogant la neputinţa ţării de la înălţimea avionului de lux închiriat din bani publici“.

Candidatul ADN la Preşedinţie, Cătălin Ivan, susţine că preşedintele Klaus Iohannis refuză să îşi asume orice responsabilitate pentru haosul din România, acuzându-l că “priveşte arogant la neputinţa ţării de la înălţimea avionului de lux închiriat din bani publici“.

Cătălin Ivan, candidat al Alternativei pentru Demnitate Naţională la Preşedinţie, afirmă, într-un comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis a tolerat tot ce s-a întâmplat în România în ultimii ani, iar acum pe final de mandat s-a trezit din “amnezie“.

“Cu România în pragul colapsului, fără un Guvern funcţional, cu cetăţenii lipsiţi de orice apărare în faţa crimei organizate, Klaus Iohannis priveşte arogant la neputinţa unei ţări întregi de la înălţimea curselor interne şi externe pe care le efectuează cu avionul privat de lux închiriat din bani publici. Este imaginea de azi a unei Românii rupte între un preşedinte cocoţat la vârful statului pentru a-şi asigura o viaţă de huzur şi o populaţie lăsată la voia întâmplării. Un preşedinte preocupat de instalarea „Guvernului meu“ şi mereu cu gândul la vacanţa la Miami care să înceapă chiar din seara turului al doilea al alegerilor prezidenţiale“, a declarat Cătălin Ivan.

El susţine că şeful statului a devenit jucător abia în “buza“ prezidenţialelor şi că dintr-o dată se arată preocupat de soarta ţării.

“Acum, Iohannis a căpătat glas şi cere demisii, se bucură copilăros la gândul că o să scăpăm de pesedişti şi le spune PNL-iştilor că vine guvernarea. Seara, cere demisia şefului DIICOT, acelaşi pe care l-a numit fără să clipească în funcţie la recomandarea lui Tudorel Toader“, adaugă Cătălin Ivan.

Candidatul ADN aminteşte că Iohannis i-a acuzat “pe bună dreptate“ pe Liviu Dragnea şi pe cei din PSD că se amestecă în treburile Justiţiei atunci când au cerut demiterea fostului procuror-şef DNA şi fostului procuror general, dar el însuşi cere demisia unui procuror-şef, “dovedindu-se pesedist în gândire“.

“Tot Iohannis este cel care reclamă că adversarii săi politici, aflaţi la putere, ascund de ochii românilor deciziile pe care le iau. Ce are însă preşedintele în funcţie a ne spune despre rezultatele celor două vizite recente în Statele Unite ale Americii? Ce obligaţii punctuale şi-a asumat departe de ochii opiniei publice? Cursele de lux cu avionul privat, hotelurile şi vacanţele exotice scumpe, opulenţa întreţinută cu bani publici se află în contrast evident cu un nivel crescut de sărăcie în care trăieşte o prea mare parte din populaţia României“, a declarat candidatul ADN.

Cătălin Ivan adaugă că, dacă astăzi România este un stat în pragul eşecului, atunci Klaus Iohannis are partea sa consistentă de vină în aceşti ultimi cinci ani.

“Încă un mandat al lui Iohannis la Cotroceni ar putea fi lovitura de graţie dată unei ţări tot mai slăbite instituţional şi social, unei ţări decimate de emigraţie şi de infracţionalitate“, consideră Cătălin Ivan.

Sursa : news.ro

Recomandari