Căutare Live

CE: "In Bulgaria exista un plus de vointa politica. Ne indoim de situatia din Romania"

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, a declarat ca "in Bulgaria, exista un plus de vointa politica. Avem indoieli cu privire la situatia din Romania!". Si consilierul prezidential, Leonard Orban considera ca raportul privind Romania contine un mesaj extrem de dur la adresa clasei politice de la Bucuresti.

Rapoartele Comisiei Europene care sanctioneaza atat Romania, cat si Bulgaria sunt corecte, iar mecanismul lor a fost fundamental in a provoca ambele tari sa puna in practica reforme cheie, a declarat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray.

In emisiunea Bucuresti Punkt Bonn, realizata de HotNews.ro si Deutsche Welle Romania, oficialul european a subliniat ca cea mai simpla varianta ar fi sanctionarea celor doua tari "dar in cazul in care stii sa transmiti clar recomandarile specifice, apar progrese."

Si consilierul prezidential, Leonard Orban considera ca raportul privind Romania contine un mesaj extrem de dur la adresa clasei politice de la Bucuresti.

Sursa: Hotnews

Diaconescu a cerut retragerea sprijinului in PE pentru Tokes... Birourile parlamentare ale ministrilor au „tocat“ 120.000 € in sase luni...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri