Antena Căutare

Conditie PSD pentru alianta cu ACD: Sigla sa contina cei trei trandafiri

Prezenta celor trei trandafiri specifici ai PSD pe sigla eventualei aliante cu ACD este o conditie obligatorie din punctul de vedere al social-democratilor.


Surse din PSD au declarat ca desi la nivel de principiu toti membrii BPN sunt acord cu alianta cu ACD, la nivelul catorva judete, printre care Valcea si Botosani, exista inca probleme cauzate de aliantele locale dintre PNL si PDL.

Aceleasi surse au aratat ca, pe langa stabilirea proportiei pe liste in functie de actualele pozitii in consiliile judetene si locale si viitoarele sondaje, o conditie acceptata de toti membrii BPN pentru realizarea aliantei cu ACD este conservarea siglei traditionale a social-democratilor.

Astfel, potrivit unor surse din PSD, citate de Mediafax, conducerea PSD a stabilit ca, oricare ar fi denumirea si sigla aliantei PSD-ACD, cei trei trandafiri care figureaza pe lista PSD nu trebuie sa lipseasca.

Pe de alta parte, membrii BPN au cazut de acord si asupra altor principii, agreate in prealabil si la nivelul negocierilor dintre liderii PSD si PNL, cum este stipularea in pactul politic a interdictiei colaborarii cu PDL, precum si includerea unei prevederi conform careia orice membru PSD sau PNL care refuza aplicarea aliantei este exclus din partid.

sursa: Jurnalul.ro

Elena Udrea l-a bagat pe Boc in gura Americii... Victor Ponta: Alianta dintre PSD si ACD trebuie facuta pana la 1 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x