Antena Căutare

Crin Antonescu: Cerem demisia imediata a guvernului Boc

Crin Antonescu, liderul PNL, a vorbit luni, inainte de intalnirea Biroului Permanent Central al PNL, despre mitingurile de protest din ultimele zile.

Antonescu a cerut ferm, guvernului Boc, demisia.

"Cerem demisia imediata a guvernului Boc care s-a dovedit incapabil si absent in aceste zile. Solutia pe care noi o vedem sunt alegerile anticipate, avand in vedere modul in care autoritatile au organizat aceste proteste", a spus Antonescu.

Totodata, liberalul a incurajat protestele pasnice, dar a tinut sa se faca o impartire clara intre protestatarii din Piata Universitatii si cei din Piata Unirii.

"Solicitam Parchetului sa se sesizeze impotriva huliganilor care au provocat acele violente de seara trecuta. PNL isi afirma solidaritatea cu cei care protesteaza si vor protesta pasnic. Am fost mandat de BPC al PNl pentru organizarea unui amplu miting si a unei actiuni de protest in Bucuresti. Sper sa fie ceva in zilele urmatoare. Noi vrem solutii cat mai repede. Numultumirea este acum si trebuie sa gasim solutii pentru afisarea pasnica a acestei nemultumiri", a accentuat liderul PNL.

Alte declaratii ale liderului PNL:

PNL intelege responsabilitatea sa ca partid de opozitie. Suntem impotriva oricaror forme de violenta.

Vorbim despre proiectul strangerii de semnaturi pentru suspendarea presedintelui, in strada, nu in Parlament.

Foto: Intact Images

Ponta se lupta cu Elena Udrea de la Strasbourg... Boc: Arafat poate reveni in minister sau participa la elaborarea legii sanatatii, daca doreste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x