Antena Căutare

Crin Antonescu implineste astazi 53 de ani

Presedintele Senatului si al Partidului National Liberal, Crin Antonescu, implineste azi 53 de ani, dar a declarat ca nu va face nimic special de ziua sa.

Crin Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea, și a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti in 1985. Inainte de a intra in politica in 1990 a fost profesor și muzeograf.

Este presedinte al Partidului National Liberal si a fost candidatul propus de aceasta formatiune politica la alegerile prezidentiale din Romania (2009). A fost un membru al Camerei Deputatilor (1996-2008), iar la alegerile legislative din 2008 a fost ales senator de Bucuresti.

Pe 3 iulie 2012 a fost ales presedinte al Senatului, iar pe 10 iulie 2012 a devenit, presedinte interimar al Romaniei, ca urmare a suspendarii de catre Parlament a presedintelui in exercitiu ales, Traian Basescu. Pe 27 august a revenit la presedintia Senatului, imediat ca Curtea Constitutionala a decis revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni, referendumul de demitere esuand.

"Nu am obiceiul de a face ceva cu totul special, de ziua mea. Incerc intotdeauna sa fie o zi ca fiecare alta. Vremurile pe care le traim, le traiesc ca cei mai multi dintre români, cu frustrarile, cu asteptarile, cu sperantele pe care cei mai multi dintre noi le au. Nu cred ca pot fi scos din medie, in privinta asta", a spus Crin Antonescu pentru jurnalul.ro.

Judecatorii din Romania, "sufocati" de dosare. Ce masuri propune Mona Pivniceru... Mihai Razvan Ungureanu, despre candidatura la parlamentare: “Inima mea spune Iasi, argumente politice ma indeamna spre B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x