Antena Căutare

Crin Antonescu: Sorin Frunzaverde este "liberal cu acte in regula"

Sorin Frunzaverde este "liberal cu acte in regula", a anuntat, luni, liderul PNL Presedintele PNL, Crin Antonescu. Biroul Politic Central a acceptat in unanimitate ca fostul membru PDL sa devina vicepresedinte al partidului.

"Am cerut un acord de principiu BPC ca domnul Frunzaverde, in cadrul congresului extraordinar, sa fie propus, practic cooptat, ca vicepresedinte al partidului. Aceasta propunere pe care am facut-o a intrunit votul unanim al colegilor din BPC", a declarat Antonescu, potrivit Agerpres.


Crin Antonescu a mai spus ca Frunzaverde este, in prezent, membru cu "acte in regula" al Organizatiei PNL Caras-Severin.

Luni, Sorin Frunzaverde si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin si din cea de presedinte al Biroului permanent Judetean al PDL Caras-Severin.

foto: Intact Images

Emil Boc: "In PDL sunt numai oameni intelectuali"... Presedintele Camerei deputatilor: "Victor Ponta are o obsesie - Roberta Anastase"...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x