Antena Căutare

"Ejacularea" lui Marian Vanghelie scindeaza PSD: Victor Ponta, in conflict cu Oana Mizil

Dupa detronarea lui Marian Vanghelie de la sefia organizatiei PSD Bucuresti, membrii partidului sau impartit, se pare, in doua tabere: sustinatorii si dusmanii lui Vanghelie.

Oana Niculescu Mizil a cerut reluarea votului in cazul inlaturarii fostului sef PSD Bucuresti. In schimb, liderul Victor Ponta i-a replicat ca probabil nu ar mai trebui sa faca parte din Comitetul Executiv al partidului.

Cat despre presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este suparat pe presa si a reprosat ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie.

Liderul PSD Victor Ponta spune ca daca Oana Mizil a votat in cadrul Comitetului Executiv fara sa stie ce voteaza inseamna ca nu este buna de presedinte.

"S-a votat, avem decizia. Nu stiu de scrisoare doamnei Mizil. Daca a trimis-o, repet, inseamna ca nu e bine sa avem in CExN pe cineva care nu stie ce voteaza si se trezeste a doua zi. Poate votam dizolvarea organizatiei domniei sale, ce facea atunci? Cred ca doamna Oana Mizil ar trebuie sa fie un pic mai serioasa cand trateaza asemenea probleme", a declarat Victor Ponta.

Presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, este de parere ca declaratiile Oanei Mizil sunt regretabile, insa important este ceea ce s-a votat.

''Cred ca este important ce mesaj vrem sa dam in Bucuresti in tara. Cred ca este vorba de o intarire a activitatii politice, o adresabilitate mai larga a organizatiei intr-un oras cu o populatie de doua milioane de locuitori care au nevoie, in opinia mea si a CExN, de o intarire a structurii organizatorice la Bucuresti", spune Nastase.

Pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a reprosat ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie, care sta mai prost cu limba romana: "El, ca fraierul, se lasa atras in emisiuni ca sa fie compromis si de asta sufera si membrii partidului, si nu il luati in serios." Iliescu a spus ca Vanghelie nu este dat la o parte, ci inclus in acest efort de a valorifica munca organizatiei.

Sursa: Antena3

Ponta despre reactia Rusiei la declaratiile lui Basescu: E un gest corect, pentru un gest incorect... Basescu, despre atacul asupra Regelui Mihai: "Nu am ce sa retractez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x