Antena Căutare

Emisarul special al SUA la Bucuresti si-a inceput vizita in "garajul" lui Traian Basescu

Philip Gordon, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, si-a inceput vizita la Bucuresti la sediul de campanie al lui Traian Basescu, renumit pentru locatia din garaj a conferintelor de presa, unde va avea o intalnire cu presedintele suspendat. Apoi, emisarul are discutii programate cu premierul Victor Ponta si cu presedintele interimar Crin Antonescu.

Philip Gordon a venit la sediul de campanie al lui Basescu, insotit de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, informeaza Mediafax. Oficialul american a fost intampinat de catre Cristian Diaconescu si a refuzat sa faca vreo declaratie de presa.

Vizita lui Philip Gordon la Bucuresti a fost anuntata de catre Departamentul de Stat al SUA. Conform sursei citate, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, Philip H. Gordon, a venit la Bucuresti "pentru a discuta despre ingrijorarea Statelor Unite in legatura cu ultimele actiuni guvernamentale care ameninta separarea democratica a puterilor in stat si slabesc independenta institutiilor statului".

Gordon va avea intalniri si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor in intarirea valorilor si principiilor democratice impartasite de comunitatea transatlantica, mai precizeaza Departamentul de stat.

Valeriu Tabara: "Seceta a cuprins si mintile din Guvern"... Fostul ministrul de Interne, Ioan Rus, audiat ca martor in dosarul listelor electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x