George Maior, audiat de Comisia parlamentara de control a activitatii SRI

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat de comisia parlamentara care verifica activitatea serviciului. Maior a refuzat sa precizeze daca a fost audiat in cazul Mironescu.

Inainte de intrarea la audieri, directorul SRI a mentionat ca este vorba de o intalnire normala, in conditiile in care SRI este singurul serviciu care are contact permanent cu Comisia de control pe problemele curente ce tin de palierul securitatii nationale.

Este o activitate normala a Comisiei de control. Suntem singurul serviciu care avem un contact permanent cu Comisia de control pe diversele probleme curente cu care ne confruntam pe palierul securitatii nationale", a declarat George Maior.

Intrebat daca urmeaza sa prezinte informari cu privire la cazurile de coruptie aflate in vizorul DNA, respectiv cazul Mironescu, Maior a raspuns ca in masura in care coruptia este apreciata ca o problema de securitate nationala, "evident ca SRI poate informa".

Sursa: Antena3

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri