Antena Căutare

Lazaroiu: Adversarul USL nu este PDL, ci aritmetica. PDL castiga alegerile din 2012 pe "neputinta adversarului"

Sebastian Lazaroiu, ministrul Muncii, a declarat sambata, la scoala de vara a PDL ca partidul va castiga alegerile din 2012 pe „neputinta adversarului”.

"Cred ca PDL practic a castigat alegerile din 2012, dar le-a castigat si le va castiga pe neputinta adversarului. Alegerile partiale din Neamt si Maramures au aratat ca USL nu poate lua mai mult de 50% plus 1. In momentul acesta, adversarul USL nu e PDL, ci aritmetica", a declarat Lazaroiu in fata a sute de democrat-liberali.


"Ei au luat maxim 45% intr-un colegiu favorabil. Daca in colegiile cele mai bune nu poti depasi 45%, inseamna ca media nu poate fi de 50%. Sunt condamnati sa piarda", a adaugat liderul democra-liberal.

Lazaroiu a adaugat, insa, ca PDL risca sa piarda, totusi, alegerile din 2014, daca nu reuseste, chiar in acest an, sa coaguleze toate fortele de centru-dreapta din Romania.

"PDL nu poate singur. PDL poate doar sa castige alegerile din 2012, va face iar o coalitie fragila, care sa depaseasca 50 plus 1. Nu candidatul e cel care lipseste PDL pentru alegerile din 2014. Sunt multi candidati potentiali. PDL-ului ii lipseste o viziune pentru 2014", a conchis Lazaroiu.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Ioan Oltean: "PDL nu se dizolva. Cautam variante pentru sigla si nume"... Cum au analizat americanii un candidat la presedintia Romaniei: Vrea scut anti-racheta? Crede in UE?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x