Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu, despre candidatura la parlamentare: “Inima mea spune Iasi, argumente politice ma indeamna spre Bucuresti”

Copresedintele Aliantei Romania Dreapta, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat joi seara ca tinde sa candideze in Iasi la alegerile parlamentare din acest an, precizand insa ca argumente de ordin politic il indeamna spre Bucuresti.

"Nu am ales inca nimic, inima mea spune Iasi, orasul meu natal de care ma leaga foarte multe lucruri. Argumente de ordin politic ma indeamna spre Bucuresti. Mai exista si un alt argument: importanta pe care o dau filialelor partidului Forta Civica, acolo unde sunt filiale puternice, probabil ca prezenta mea va incuraja. Dar argumentul care prevaleaza este felul in care imaginea mea reuseste sa sprijine si sa traga in fata Alianta, si in functie de acest lucru voi alege locul in care sa candidez", a spus Ungureanu la un post de televiziune.

Intrebat de ce a fost interzis traseismul intre partidele membre ale Aliantei Romania Dreapta, fostul prim-ministru a raspuns: "Cred ca stiu cel mai bine ce inseamna traisesm, pentru ca a cazut un Guvern din cauza asta, iar PDL a avut foarte mult de suferit, ceea ce nu e drept. Acest lucru aduce in Parlament calitatea umana, care convine tututor".

Sursa: ghimpele.ro

Crin Antonescu implineste astazi 53 de ani... Victor Ponta: "Mi-as fi dorit ca si Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x