Antena Căutare

Victor Ponta: "Stiu la cine s-a gandit Basescu ca premier, dar Rus, Maior, Dragnea si Tariceanu nu vor accepta"

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, ca stie la cine s-a gandit presedintele Basescu pentru a prelua conducerea Guvernului, dar a precizat ca nici Ioan Rus, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu sau George Maior, actual director SRI, nu vor accepta o astfel de propunere, conform Mediafax.

In cazul lui George Maior, premierul Ponta si-a argumentat afirmatia ca acesta ar refuza sa preia postul de prim-ministru prin faptul ca este "de 100 ori mai destept ca MRU", a spus Ponta la un post de televiziune.

Ponta a mai declarat ca USL se afla pe un trend ascendent in ceea ce priveste optiunea electoratului, pe fondul iesirilor publice ale presedintelui Traian Basescu care provoaca reactia celor care se simt "umiliti" de seful statului, si a precizat din nou ca USL il va propune pe el, ca unic candidat, pentru postul de prim-ministru.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca modalitatea in care va face consultarile de la Palatul Cotroceni de dupa alegerile din 9 decembrie rezulta din art.103 al Constitutiei si Legea partidelor 14/2003, adaugand ca nu se va intampla varianta in care USL va veni si va spune un nume.

Basescu a aratat si ca va organiza in curand o noua conferinta cu presa dedicata special modalitatii de organizare a consultarilor politice de dupa alegeri.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Traian Basescu: "Voi desemna un prim-ministru care poate obtine majoritatea voturilor in Parlament"... Adrian Nastase va sta cu sapte zile mai putin in inchisoare, perioada in care a stat in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x