Antena Căutare

Organizatiile de femei din PSD si PNL vor colabora pentru constituirea "USL la femei"

Conducerea organizatiei de femei din PSD a stabilit, vineri, sa inceapa o colaborare cu organizatia similara din PNL, pentru constituirea "USL la femei", a anuntat presedintele organizatiei, Rovana Plumb, conform Mediafax.

"Am adoptat initierea constituirii USL la femei. Organizatiile de femei din cadrul USL vor incepe un program de lucru in comun, pentru ca avem nevoie de toate organizatiile de femei pentru elaborarea unui program politic privind femeile, familiile, copiii din Romania, program pe care sa-l punem in aplicare imediat cum vom putea sa ajungem la guvernare"


De asemenea, Rovana Plumb a declarat ca in sedinta BPN a organizatiei de femei s-a adoptat si un program pentru pregatirea a 28 de colege "care sa se specializeze in domeniul absorbtiei fondurilor structurale si care vor urma un curs pentru manager de proiecte europene".

"Intr-o prima etapa, la program vor participa femeile social-democrate, urmand ca a doua etapa sa fie deschisa de organizatia de femei in cadrul USL", conform oficialului.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Basescu, despre atacul asupra Regelui Mihai: "Nu am ce sa retractez"... Mama Andreei Vass, faptuitoare intr-un dosar penal de incompatibilitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x