Căutare Live

Ponta: "Basescu s-a dus la o intalnire a PPE pe bani publici"

Presedintele PSD il acuza pe Traian Basescu ca face deplasari de partid in strainatate pe bani publici. "Traian Basescu a fost la Helsinki, la reuniunea liderilor populari europeni. Un eveniment la care sunt chemati liderii partidelor populare. Un eveniment la care Traian Basescu s-a dus in locul presedintelui PDL, Emil Boc. Ma intreb si eu asa, ca nu pot sa-l intreb direct pe Traian Basescu – in ce calitate a fost acolo? Ca presedinte PDL? Ca membru de partid?", se intreaba Victor Ponta, pe blog.


"Zau ca macar as vrea sa stiu cat a platit Administratia Prezidentiala, din banii nostri, excursia la Helsinki, la o intrunire care excede evident atributiile de serviciu ale Dlui. Basescu!", adauga presedintele PSD.(foto:Intact Images)

sursa:Jurnalul

Victor Ponta: "Textul motiunii de cenzura e gata. Il adoptam luni, la USL"... Elena Basescu: "Boc, Blaga si Videanu sunt capabili sa conduca PDL"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri