Antena Căutare

Ponta: Ei lasa tot, sa plateasca USL-ul in 2013. Gasim cumva vreo punga de petrol?

Victor Ponta s-a declarat multumit de echipa sa, alaturi de care va trece peste noul val de alegeri electorale care incep din iunie insa se gandeste cu ingrijorare la "datoriile" pe care le va prelua de la actuala putere in cazul in care USL-ul va veni la conducerea tarii.

"Dl Ungureanu este intr-o echipa antrenata de dl Basescu, cu jucatori ca dl Boc, dna Anastase si dna Udrea. Cred ca nu se simte bine acolo, ca altfel nu inteleg de ce ma suna. Eu sunt cu Crin Antonescu, Daniel Constantin si Sorin Oprescu", a declarat liderul PSD la o emisiune TV, la care a participat si propunerea USL pentru Bucuresti, Sorin Oprescu.

Pe de alta parte co-presedintele USL se plange si de faptul ca Puterea nu scade CAS-ul.

"Toate lucrurile de platit sau deciziile grele, toate se vor intampla din 2013. Din 2013 dam banii la FMI, introducem taxa pe mediu, liberalizam pretul la energie, platim datoriile companiilor de stat, platim hotararile judecatoresti. Gasim cumva in 2013 vreo punga de petrol? Ideea e ca din 2013, ei lasa tot, sa plateasca USL. Pai de unde? Maresc salariile, foarte bine. Am intrebat, din 2013 cum le platim? Pai, din 2013, le platiti voi, nu ne intereseaza. Modul acesta de a trata lucrurile, cum ca pentru ei se incheie viata din noiembrie, e un mod foarte grav. Nu trebuie sa muti totul in 2013. Cum sa faci toate acestea daca nu scazi CAS sa creezi locuri de munca?"

Foto: Intact Images

Victor Ponta e sigur: Vanghelie nu pleaca din PSD, e candidatul USL la Sectorul 5... Olguta Vasilescu, candidatul USL la Primaria Craiova. Ponta: Sa arate ca e mai barbata decat multi barbati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x