Antena Căutare

Premierul, despre pactul semnat cu Basescu. "Acordul spune sa vorbim la persoana a doua plural si sa nu folosim epitete"

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in debutrul CExN al PSD, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele Traian Basescu contine o fraza in care se arata ca cei doi vor folosi persoana a doua plural si nu vor utiliza epitete sau comparatii din regnul animal.

"Colegilor le dau acum textul acordului de pace intre presedinte si prim-ministru. Presa o sa fie foarte dezamagita, ca nu-i nimic acolo. Dumneavostra colegii mei, o sa cititi doar o fraza interesanta care spune ca intre presedinte si prim-ministru trebuie sa vorbim la persoana a doua plural, sa nu folosim epitete, sa nu folosim comparatii din regnul animal", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Vezi aici documentul!

Seful Guvernului a anuntat marti seara ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre acordul semnat saptamana trecuta si ca a convenit cu acesta ca documentul sa fie prezentat public miercuri, dupa ce toate negocierile privind constituirea Guvernului vor fi incheiate.

Ponta a adaugat ca Basescu nu l-a anuntat ca va inmana documentul liderilor europeni si ca va face acest gest in fata camerelor de luat vederi, dar ca nu a fost deranjat de acest gest.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, ca premierul Victor Ponta va trebui sa dea publicitatii "cat mai curand" textul acordului dintre acesta si presedintele Traian Basescu, mentionand ca, din punctul sau de vedere, acest document nu ar fi trebuit semnat.

Presedintele Traian Basescu a fost surprins joi seara, la poza cu liderii de grup pe care a facut-o la Bruxelles, in timp ce i-a dat cateva documente presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

Sursa: Antena3

Victor Ponta a anuntat lista ministrilor noului cabinet... Toti senatorii au fost validati. Depun juramantul de credinta, in cadrul unei sedinte festive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x