Antena Căutare

PSD: Încercarea liberalilor de a da vina pe Comisia Europeană pentru tăierile de pensii, salarii şi investiţii nu ţine! Ei sunt singurii responsabili

PSD susţine că liberalii s-au obişnuit să dea vina pe alţii pentru dezastrul pe care îl generează. ”Încercarea liberalilor de a da vina pe Comisia Europeană pentru tăierile de pensii, salarii şi investiţii nu ţine”, au scris, vineri, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

”Încercarea liberalilor de a da vina pe Comisia Europeană pentru tăierile de pensii, salarii şi investiţii nu ţine! Ei sunt singurii responsabili! PNL s-a obişnuit să dea vina pe alţii pentru dezastrul pe care îl generează”, au scris, vineri, pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii PSD.

Potrivit acestora, avertismentele venite de la Bruxelles, la adresa guvernului, ”după ce Cîţu a băgat România în deficit excesiv generează reacţii halucinante: Ludovic Orban e în negare, Rares Bogdan ameninţă voalat preşedintele Comisiei Europene”.

Social-democraţii au postat şi un clip video cu declaraţii ale liberalilor.

Sursa : news.ro

Fostul preşedinte al ANPC Horia Constantinescu şi-a lansat candidatura la Primăria Constanţa... Suspiciune de coronavirus, în Parlamentul României! Angajații Comisiei de învățământ, trimiși acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x