Antena Căutare

SRI: Amenintarea terorista, in crestere in Romania

Directorul SRI, George Maior, a atras atentia, marti, ca amenintarea terorista este "in crestere", institutia concentrandu-se pe acest fenomen mai mult decat in alti ani. Declaratia a fost facuta dupa ce Maior a fost audiat in Comisia parlamentara de specialitate, in legatura cu activitatea Serviciului pe 2011.

"Din punct de vedere al amenintarii teroriste, am mentionat catre Comisie ca aceasta amenintare este in crestere din cauza unor factori pe care i-am explicitat in cadrul Comisiei si ca ne concentram mai mult decat in alti ani pe acest fenomen. Nu e vorba despre o amenintare directa sau iminenta, dar este o amenintare in crestere si ati vazut evolutii in Europa si chiar in tari vecine legate de fenomenul terorist care ne ingrijoreaza si pe noi", a spus Maior, intr-o declaratie la finalul audierii.

George Cristian Maior a fost audiat la Comisia de control a activitatii SRI privind raportul activitatii Serviciului pe 2011.

Foto: Intactimages

PDL depune o motiune simpla pe Educatie ... Cum a sters DNA prejudiciul de 300 milioane de dolari din "Dosarul Flota"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x