Antena Căutare

Viorica Dăncilă postează un colaj video de 38 de secunde pe Facebook, în care Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, postează, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde, în care Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti. ”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă, făcând referire la întâlnirea candidatului PNL cu alegătorii din Maramureş.

Dăncilă a postat, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde în care Klaus Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti.

La începutul clipului este scris mesajul ”Programul prezidenţial al candidatului Klaus Iohannis”, iar la final scrie ”Multumim Klaus Iohannis pentru susţinere”.

”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă pe Facebook.

De la ora 17.00, Iohannis se întâlneşte cu alegătorii din Maramureş. Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă Baia Mare.

Vor fi prezenţi aproximativ 2.000 cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.


Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019, turul doi: care este ordinea candidaților pe buletinele de vot... Ministerul Educaţiei: Start oficial în campania de ”tăiere a hârtiilor" care îngreunează munca profesorilor; Monica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x