Căutare Live

Semnal de ALARMĂ! Apa îmbuteliată, contaminată cu particule de plastic

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic. 

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic.

Potrivit studiului, fiecare litru de apă conţine aproximativ 10 particule plastic de grosimea unui fir de păr. Potrivit cercetătorilor, bucăţile provin din capac, în momentul în care este desfăcut.

În studiul Universităţii din New York au fost analizate 259 de sticle de din 9 ţări (SUA, China, Brazilia, India, Mexic, Indonezia, Liban, Kenya şi Thailanda) şi au fost incluse în cercetare 11 branduri care vând apă îmbuteliată. Dintre cele 259 de sticle analizate, doar 17 nu conţineau particule de plastic. Apa îmbuteliată conţine o cantitate de plastic de două ori mai mare decât apa de la robinet, conform oamenilor de știință.

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Aventura "ASIA EXPRESS" continuă în Cambodgia! Probele NEBUNE prin care sunt puse vedetele să treacă: "Es...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri