Semnal de ALARMĂ! Apa îmbuteliată, contaminată cu particule de plastic

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic. 

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic.

Potrivit studiului, fiecare litru de apă conţine aproximativ 10 particule plastic de grosimea unui fir de păr. Potrivit cercetătorilor, bucăţile provin din capac, în momentul în care este desfăcut.

În studiul Universităţii din New York au fost analizate 259 de sticle de din 9 ţări (SUA, China, Brazilia, India, Mexic, Indonezia, Liban, Kenya şi Thailanda) şi au fost incluse în cercetare 11 branduri care vând apă îmbuteliată. Dintre cele 259 de sticle analizate, doar 17 nu conţineau particule de plastic. Apa îmbuteliată conţine o cantitate de plastic de două ori mai mare decât apa de la robinet, conform oamenilor de știință.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri