Antena Căutare

A dat viata cu pretul vietii ei! O tanara a murit la cateva saptamani dupa o operatie de cezariana

A dat viata cu pretul vietii ei! O tanara mama a murit la cateva saptamani dupa nastere. Nimeni nu stie de ce. O banala operatie de cezariana a bagat-o in coma si apoi in mormant. Sfasiate de durere, revolta si intrebari, rudele fetei ii acuza pe medicii care au operat-o de malpraxis.

Un parinte si-a pierdut copilul. Doua copile si-au pierdut mama. Cea mai mica - fara sa apuce macar s-o stranga in brate.

In urma cu trei saptamani, femeia s-a prezentat la spitalul Filantropia, din Craiova, cu contractii puternice. Sarcina nu era dusa la termen, si totusi medicii au decis ca pruncul trebuie adus pe lume de urgenta.

“Medicul care a supravegheat-o i-a spus doamnei Paun sa o bage in operatie”, povesteste nasa tinerie. O operatie care parea de succes. Pe 21 ianuarie, Adriana Buzatu a dat nastere unei fetite perfect sanatoase. Patru zile mai tarziu, femeia a intrat in colaps. Iar medicii au intrat in panica. Ar fi speculat nenumarate diagnostice, de la infectie, pana la gripa porcina. Niciunul cert.

“Nu stiu ce diagnostic. Au zis ca are insuficienta renala!”, spune, indurerat, tatal fetei. In pragul mortii, tanara mama a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

De atunci n-a mai iesit din coma, iar in doua saptamani s-a dus. Sfasiate de durere si de revolta, rudele fetei ii acuza de malpraxis pe anestezistul si pe medicul care au efectuat cezariana.

“Doctorita care a operat-o sa faca bine sa se gandeasca ce a primit”, spune tatal fetei. Nasul acesteia confirmat si el faptul ca familia a platit peste 1.500 de lei si i-a facut mai multe cadouri doctoritei care urma sa se ocupe de tanara mama. O suma care ar fi trebuit sa cumpere viata, dar care a fost in final un tribut al morti. Disperati, oamenii isi striga durerea spre un intreg sistem.

Conducerea spitalului Filantropia a deschis o ancheta si asteapta rezultatele necropsiei. Tatal fetei asteapta inmormantarea. Dupa aceea, va face o plangere penala impotriva medicilor care i-au operat copilul.

Cod GALBEN de NINSORI, valabil pana duminica, la ora 19.00. Iata regiunile vizate!... Iubitul Biancai Brad, judecat de autoritatile americane, pentru ca ar fi vandut tehnica militara Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x