Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Horia, director la Drumuri Brașov, a murit la doar 29 de ani. Ultimul mesaj făcut public de soția lui: ”Tati, te așteptăm acasă!”  Un băiețel de 11 luni a rămas orfan 

Horia Stancu, un tânăr în vârstă de doar 29 de ani, care era director la Drumuri Brașov, s-a stins din viață astăzi, la trei săptămâni după ce a suferit un atac cerebral. În urma lui rămân, însă, părinții, o soție îndurerată, dar și un copil de doar 11 ani. 

Horia, director la Drumuri Brașov, a murit la doar 29 de ani. Ultimul mesaj făcut public de soția lui: ”Tati, te așteptăm acasă!” Un băiețel de 11 luni a rămas orfan

Horia Stancu, director al Drumuri Brașov, avea doar 29 de ani, era căsătorit de aproape doi ani, iar în urmă cu 11 luni, devenise tată. Din păcate, n-a putut să se bucure prea mult de toate împlinirile personale. În urma unui atac cerebral, el a fost transportat de urgență la Sptalul ”Bagdasar Arseni”, din Capitală. Din păcate, însă, după trei săptămâni în care medicii s-au chinuit să-l salveze, el a pierdut lupta.

Horia, director la Drumuri Brașov, a murit la doar 29 de ani. Ultimul mesaj făcut public de soția lui: ”Tati, te așteptăm acasă!”  Un băiețel de 11 luni a rămas orfan 

Raluca, soția lui, i-a fost alături în toată această perioadă, iar în urmă cu două zile a făcut public un mesaj sfâșietor.

Răsturnare de situație în cazul lui Kobe Bryant. Cine este vinovat de accidentul aviatic în care au pierit opt persoane, între care baschetbalistul și fiica lui de 13 ani

”Tot ce ne dorim e ca tati să vină acasă sănătos! Tat, te iubim mai mult decât putem exprima în cuvinte!”, este utimul mesaj pe care soția sa, Raluca, l-a postat în urmă cu două zile.

De asemenea, Mihai-Cătălin Văsii, prefectul Braşovului, spune despre că Horia că este un exemplu de profesionalism și modestie. ”Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris acesta pe pagina de Facebook a prefecturii.

Trei copii cu un sindrom rar, care ar fi asociat COVID-19, au murit. Medicii, în alertă: ”Investigăm intens alte 100 de cazuri!”

Stancu era director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov din luna august 2019. Înainte de a se alătura echipei DRDP Brașov, tânărul a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

El a studiat la Universitatea Transilvania din Brașov și era absolventul Colegiului Național Economic "Andrei Bârseanu.

Recomandari