Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Patru morți, între care un copil de șapte ani, în urma accidentului din Craiova. Momentul dramatic în care taxiul e lovit în plin (VIDEO)

Patru persoane, între care o mamă, în vârstă de 38 de ani și un copil de doar șapte ani, au pierit în urma unui accident cumplit produs la Craiova. Vinovat de tragedie ar fi șoferul de taxi, care nu a respectat semnificația ”cedează trecerea”.

Patru morți, între care un copil de șapte ani, în urma accidentului din Craiova. Momentul dramatic în care taxiul e lovit în plin (VIDEO)

Accidentul teribil a avut loc duminică, în Craiova, când un taxi în care se aflau patru persoane a fost lovit în plin de un BMW. Vinovat, însă, ar fi șoferul de taxi, care nu a acordat prioritate.

În urma impactului nimicitor, femeia de 38 de ani și taximetristul au murit pe loc. Copilul femeii, în vârstă de 7 ani şi bunicul acesteia, în vârstă de 84 de ani, s-au stins și ei, la spital, câteva ore mai târziu.

Doi morți, un copil în stare grăvă și un bunic care și-a pierdut nepoata. Momentul în care taxiul în care se aflau a fost spulberat, filmat de camerele de supraveghere - VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, la o intersecţie, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism BMW care circula pe o stradă cu prioritate.

S-a prăbușit cu parapanta, în prima seară de relaxare a măsurilor! Rudele sale, martorii cumplitului accident: „A avut mare noroc!”

Şoferul maşinii care are volanul pe dreapta, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit, în aceste momente fiind internat în spital.

Recomandari