Antena Căutare

ACCIDENT UNGARIA. Ce făcea soţia şoferului, când a avut loc tragedia. În tot acest timp, fiul urmărea LIVE-ul făcut de tatăl lui

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, transmitea Live pe Facebook în momentul impactului. În tot acest timp, cei dragi priveau imaginile.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, transmitea Live pe Facebook în momentul impactului. În tot acest timp, cei dragi priveau imaginile.

Dacă fiul şoferului şi alte rude se uitau la live-ul de pe Facebook, soţia lui Petru Zălar habar nu avea ce se întâmpla. Se pare că, în momentul tragediei, femeia se afla la magazinul pe care familia ei îl deţine.

O mamă își urlă durerea: Și-a văzut fiica moartă, în live-ul făcut pe Facebook de șoferul microbuzului: "Am văzut-o sub roată! Trebuie s-o ating, să-i simt mirosul, să-i mângâi părul"

Înregistrarea care a apărut pe reţelele de socializare este făcută de o persoană care a urmărit pe telefonul mobil transmisia Live a şoferului microbuzului. Acesta s-a filmat în timp ce se afla la volanul autovehicului şi se observă cum se uită pe telefonul mobil de mai multe ori. În spatele acestuia, se aud şi se văd câţiva dintre pasagerii microbuzului.

Povestea victimei care s-a urcat din întâmplare în microbuzul morții. Doi copii încă îl așteptă acasă: "Pentru mine a fost un şoc, pur şi simplu"

La un moment dat, şoferul intră pe contrasens, angajându-se într-o depăşire periculoasă, însă nu pare să realizeze că din faţă vine un camion. Înregistrarea surprinde chiar momentul impactului dintre microbuzul înmatriculat în Mureş, în care se aflau nouă persoane, şi camionul încarcat cu nisip. În urma impactului, nouă persoane şi-au pierdut viaţa, iar şoferul camionului a fost rănit.

Vremea 26 mai. Prognoza meteo anunță ploi și caniculă... Scandal uriaș! Cristian Pomohaci, dat afară dintr-un concert. Pe scenă, ar fi trebuit să urce și niște copii: ”Aveam inf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x