Antena Căutare

Administratorul firmei din Blaj care ar fi vandut carne de cal etichetata ca vita, cercetat penal pentru inselaciune

Se lasa cu sanctiuni in cazul carnii de cal etichetata drept vita. Autoritatile au deschis dosar penal pe numele administratorului depozitului de la Blaj. Acesta risca puscaria daca se va dovedi ca a schimbat etichetele.

Autoritatile sustin ca exista mai multe nereguli la depozitul din Blaj. La control, au descoperit si o cantitate de carne care ar fi trebuit distrusa si nicidecum pusa in comert, intrucat ea expirase. In schimb, patronii acestui depozit reetichetau carnea si o repuneau in vanzare. In acelasi control s-au prelevat si opt probe care au fost trimise la Bucuresti. Se asteapta rezultatul acestor analize in cursul zilei de astazi, cel tarziu maine.

Intre timp, inspectorii DSV au pus sechestru pe 757 de kilograme de carne, pana cand se vor afla rezultatele controlului. Daca se va dovedi intr-adevar ca aceasta carne este de cal si nu de vita, asa cum a fost ea vanduta catre depozitul din Ilfov, atunci activitatea acestei firme ar putea fi intrerupta pentru urmatorii 10 ani, iar administratorul acesteia ar putea sa infunde puscaria intre 1 si 7 ani.

Operatia barbatului cu o tumora gigant in zona pelviana s-a incheiat dupa aproape 10 ore... Ancheta la spitalul din Fagaras, unde bolnavii sunt hraniti din galeti si cu tacamuri ruginite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x