Căutare Live

Criza de coronavirus se adâncește în România. Avertismentul lansat de medicii infecționiști: ”Tot mai mulți pacienți declarați vindecați sunt depistați pozitiv!”

Criza de coronavirus pare să se adâncească în România, întrucât apar tot mai multe cazuri de persoane care au fost infectate, s-au vindecat, iar acum, când au fost retestate, rezultatele sunt pozitive. 

Potrivit Antena 3, mai mulți pacienţi declaraţi vindecaţi şi externaţi revin în spital şi sunt testaţi din nou pozitiv, atrag atenţia medicii infecţionişti. Patru astfel de cazuri s-au înregistrat doar la Iaşi, iar un alt exemplu este cel al şefei secţiei de Infecţioase de la Spitalul din Suceava.

”Au fost pacienți, care au fost declarați vindecați, având două teste negative, la interval de 24 de ore și ulterior au apărut la testare pozitiv. Unii au fost simptomatici, alții asimptomatici.

Ei sunt românii care scapă de izolarea de 14 zile la revenirea în țară. Au fost publicate condiţiile pentru călătoriile în străinătate

Am observat, că în special, organismele imuno-deprimate pot prezenta forme simptomatice de boală. Este un virus pe care nu îl cunoaștem. Ar trebui să răspundem la întrebări, multe, precum că așa după cum vedem nu toate organismele reușesc să elimine virusul din organism. Pentru că proabil, nu toate organismele reușesc să producă o cantitate de anticorpi suficientă sau în timp util, astfel încât să poată să aducă la eliminarea coronavirusului.

Atunci apar astfel de recăderi.”, a spus dr Carmen Dorobăt, manager Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România

Până astăzi, 12 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.404 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.445 au fost declarate vindecate și externate.

Până astăzi, 1380 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 11.06.2020 (10:00) – 12.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 11 decese (7 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Botoșani, Brăila, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ilfov, Olt, Sălaj, Suceava și Vâlcea.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, un deces la categoria de vârstă 40-49 ani, un deces la categoria de vârstă 50-59 ani, un deces la categoria de vârstă 60-69 ani, trei decese la categoria de vârstă 70-79 ani și patru decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 222 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Compania americană Moderna va începe în iulie faza finală a studiului clinic pentru vaccinul împotriva Covid-19

La ATI, în acest moment, sunt internați 171 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.030 de persoane. Alte 101.398 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... A fost aruncată în închisoare, de soțul răzbunător! Diana a fost acuzată că și-ar fi răpit propriul copil. Apel disperat...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri