Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Anul acesta, masa de Paşte vine... la uşă

Măsurile impuse de starea de urgenţă fac ca pregătirile pentru sărbătorile pascale să fie cu totul altfel. Nu mai colindăm prin magazine ci pe internet. Zarzavaturile, pasca şi cadourile pentru cei dragi sunt acum la un click distanţă.

Pentru că se aşteaptă la o creştere a vânzărilor cu 25%, reprezentanţii platoformelor online şi-au dublat stocurile şi chiar au mărit numărul de angajaţi.

Vă reamintim că Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că ca fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună, iar decretul va fi emis lşa începutul săptămânii viitoare.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

El a spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

Recomandari