Antena Căutare

Bacalaureat 2017! Elevii dau luni proba scrisă la Limba și literatura română!

Elevii care nu au învăţat materia vor avea viaţă grea în timpul examenelor! Încă de la intrarea în clasă vor semna un proces-verbal ce menţionează că vor fi daţi afară din examenul de bacalaureat 2017 dacă vor copia şi nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni.

Elevii care nu au învăţat materia vor avea viaţă grea în timpul examenelor! Încă de la intrarea în clasă vor semna un proces-verbal ce menţionează că vor fi daţi afară din examenul de bacalaureat 2017 dacă vor copia şi nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni.

Bacalaureat 2017. Începe o săptămână de foc pentru liceeni. Bacalaureatul continuă cu probele scrise, iar luni vor fi pe foile de examen subiectele la română, real şi uman. Ultima zi de relaxare i-a prins tot cu burta pe carte. Pe cei silitori. Oricum, proba de mâine va dura trei ore pentru toţi.

Examenul de bacalaureat 2017 contină cu proba scrisă de limba maternă, pe 27 iunie, iar o zi mai târziu cu proba obligatorie a profilului. Rezultatele vor fi afişate pe data de cinci iulie.

Emoţiile vor începe de mâine. În jur de 135.000 de elevi s-au înscris sesiunea de bacalaureat 2017. Aproape 116.000 sunt absolvenţi ai promoţiei de anul acesta, iar 20.000 de absolvenţi vin din seriile anterioare.

Bacalaureat 2017. Elevii nu au voie să intre la examen cu ghiozdane sau poşete, cărţi, caiete sau dicţionare, telefoane sau căşti audio. Există mai multe reguli ce trebuie respectate de elevi.

Anul trecut procentul de promovare a examenului de bacalaureat a fost de 68 la sută, după soluţionarea contestaţiilor.

Tornadă în vestul României! Mai multe TIR-uri s-au răsturnat și un tren a fost la un pas de catastrofă!... BACALAUREAT 2017! Cum arată subiectul la proba scrisă de Limba și literatura română!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x