Antena Căutare

Un barbat din Targu-Jiu a furat un portofel pierdut, s-a intalnit cu pagubitul, dar o camera de supraveghere l-a dat de gol

Nu oricine poate sa-si insuseasca un portofel care nu e al lui, sa dea nas in nas cu proprietarul si sa se faca apoi ca ploua. Un barbat din Targu-Jiu, insa, le-a facut pe toate. Fara cea mai mica ezitare, intr-o farmacie. S-a uitat el dupa camerele de supraveghere, dar n-a fost intimidat.

Tanarul din imagini intra in famacie si cere un balsam pentru buze. In timp ce farmacista ii arata cateva tuburi, omul da un telefon. Cu o mana pe telefon, iar cu cealalta scoate portofelul sa plateasca si il pune pe tejghea.

Intre timp, completeaza si un talon. Este evident ca e mai mult mai atent la telefon si la ceea ce scrie decat la portofel. Cum termina, isi ia balsamul de buze proaspat achizitionat si pleaca.

Dupa mai bine de cinci minute, in scena intra si protagonistul furtului. Imbracat sobru, cu fes si geaca negre. Nimic dubios la prima vedere.

Omul cere un produs, iar farmacista merge sa i-l aduca. Este momentul in care barbatul vede "cadoul" uitat de clientul dinainte pe tejghea. Il strecoara rapid in buzunarul de la piept, nu inainte de a arunca, fugitiv, o privire in dreapta si-n stanga, dar si sus, in speranta ca nicio camera de supraveghere nu exista. Dar camere erau.

Omul plateste ce are de platit si vrea sa plece cu portofel cu tot. Doar ca, surpriza, cineva intra in farmacie. Este chiar clientul dinaintea lui, care a observat intre timp lipsa portofelului si s-a intors sa-l revendice. Proaspatul proprietar de portofel pleaca grabit, iar fostul proprietar se retrage si el. A depus plangere, iar politistii sunt acum pe urmele talharului. Omul risca pana la doi ani de inchisoare.

Alerta cu bomba la Capitania Tulcea... Bolnavii dependenti de dializa din Arad au fost internati pana se va indrepta vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x