Antena Căutare

Bătrână din Mehedinți, moartă de Covid-19, aruncată în groapă cu buldoexcavatorul. Capacul sicriului s-a rupt! Imagini cu puternic impact emoționant!

Bătrână din Mehedinți, care a murit de Covid-19, a fost pur și simplu aruncată într-un coșciug care a fost, ulterior, pus în groapa săpată la marginea cimitirului, cu ajutorul unui buldoexcavator. Scena revoltătoare a fost filmată și postată pe internet.

Bătrână din Mehedinți, moartă de Covid-19, aruncată în groapă cu buldoexcavatorul. Capacul sicriului s-a rupt! Imagini cu puternic impact emoționant!
Bătrână din Mehedinți, moartă de Covid-19, îngropată cu buldoexcavatorul | Antena 3/ Captură video

Incidentul a avut loc pe 22 aprilie 2020, în comuna Jiana din județul Mehedinți. Femeia răpusă de coronavirus a murit la spital, la Craiova, iar când a fost vorba de înmormântare, angajații pompei funebre angajate să se ocupe de toate formalitățile par să nu fi respectat nimic din ce este creștinește.

Citește și:

Un tată cu zece copii, din Suceava, printre morții de Covid-19. Rămași orfani, cei mici își strigă durerea

Angajații pompei funebre au folosit buldoexcavatorul la înmormântare

Într-o postare pe Facebook, cei care au asistat la momentul șocant spun că nici măcar crucea inscripționată nu i-a mai fost adusă la căpătâi. Angajații au pus pământ peste sicriu cu cuva utilajului, moment în care capacul coșciugului ar fi cedat.

"Femeia a fost înmormântată, fără cruce, fără preot... Cei de la primăria Jiana, au aruncat pământ, cu utilajul unității, direct pe coșciug...Capacul a cedat de la prima cantitate de aruncată peste femeia de 70 de ani, moartă în spitalul din Craiova!

Nelu Tătaru, inspecție la trei spitale din Brașov, Sf. Gheorghe și Ploiești: Sper să trecem de acest episod pandemic cu puține victime

Fiica moartei, a rămas internată, tot în spitalul din Craiova, tot cu COVID-19, iar fiul moartei este plecat la muncă în străinătate nu a fost lăsat să vină la înmormântare!!! (era băgat obligatoriu în izolare 14 zile)

PS 1. Moarta, pe surse, se pocăise la un alt cult, așa au explicat cei din biserica Jiana lipsa preotului!", se arată într-o postare pe Facebook în care au fost publicate imagini de la înmormântare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! Gheorghe Mărmureanu: "Va avea loc un mare cutemur, dar va fi mai ... Atenție, cei care s-au vindecat de coronavirus se pot reinfecta! Medicul Rafila: "Nu există imunizare!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x