Căutare Live

Bianca a fost infectată 74 de zile cu noul coronavirus. Românca i-a uimit pe medicii din Italia: „Este un record. Trebuie să înțelegem cum a fost posibil”

Bianca Dobroiu a doborât orice record legat de COVID-19. S-a luptat cu virusul 74 de zile. A suportat febră mare, reprize interminabile de tuse și dureri cumplite. Ce spun medicii despre cazul româncei?

Bianca a fost infectată 74 de zile cu noul coronavirus. Românca i-a uimit pe medicii din Italia

Facebook/ Bianca Dobroiu

Lupta Biancăi Dobroiu, un model în vârstă de 22 ani, stabilit în Italia, cu noul coronavirus a ajuns în publicația La Repubblica. Românca a fost infectată 74 de zile cu virusul COVID-19.

„O emoţie unică, nu mi se pare adevărat, au fost nişte zile foarte lungi.

Doctorul m-a trezit ieri dimineaţă: Eşti fericită? Eşti negativă! Am sărit din pat.

A fost un coşmar, cei care nu au trăit pe propria piele nu pot înţelege’. A fost un coşmar, cine nu a experimentat ​​pe propria piele nu poate înţelege”, a declarat ea pentru La Repubblica.

Citește și:

„Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin cunoscut de public”

Bianca lucrează în industria modei. Românca a fost infectată în luna februarie, la un eveniment la care a participat, în Milano.

În total, i s-au făcut 11 teste de depistare a COVID-19. Șapte au avut rezultat pozitiv, două, incerte și, într-un final, alte două, negative.

„Din câte ştim, este un record. Acum trebuie să înţelegem de ce a fost pozitivă atât de mult timp. Lucrăm la ipoteze şi analizăm pozitivitatea pe care am putea să o definim pe termen lung.

Sunt opt pacienţi pozitivi de peste opt săptămâni”, a declarat medicul Luciano Attard, de la Spitalul de Boli Infecţioase Sant'Orsola.

Citește și:

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Să nu credeți că Bianca a făcut parte din categoria asimptomaticilor. Românca a mărturisit că a avut febră 40 de grade, tuse seacă și dureri musculare și de cap foarte puternice.

„Sunt în regulă de pe 10 sau 12 martie. În ultima vreme nu mai ştiu ce să fac . Mă antrenez puţin, citesc, mă uit la seriale TV, dar este o situaţie foarte dificilă”, a mai spus ea.

Ce simptome are Viorel Cataramă, milionarul autoinfectat cu coronavirus! | Video... Managerul Spitalului Judeţean Focşani, spitalizat în urma infectării cu coronavirus, a fost suspendat din funcţie, la ex...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x