Antena Căutare

Canicula afecteaza traficul feroviar! Trenurile vor avea intarzieri in week-end

Trenurile vor inregistra intarzieri, sambata si duminica, din cauza restrictiilor de viteza impuse de canicula. Viteza de circulatie a trenurilor de calatori si de marfa va fi redusa cu 20-30 de km/h fata de viteza normala de circulatie.

In anumite intervale de timp in care temperaturile depasesc limitele normale, reducerea vitezei este o masura obligatorie pentru siguranta traficului feroviar, se anunta intr-un comunicat al CFR.

Astfel, trenurile care circula, sambata si duminica, pe caile ferate din Bucuresti si judetele Iasi, Vaslui, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dambovita, Mehedinti, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea si Gorj vor inregistra intarzieri.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula pentru Capitala si alte 21 de judete din sudul si estul tarii. Temperaturile vor oscila intre 36 - 38 de grade Celsius, iar indicele temperatura-umeazeala va depasi pragul critic de 80.

FOTO: Intact Images

Incendiu langa sediul de campanie al lui Traian Basescu... ATENTIE! Spitalele nu mai au vaccin antirabic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x