Antena Căutare

Câți bani primește o vânzătoare la „împinge tava” în Mamaia, în vara 2024. Suma nu este de ignorat

Sezonul estival a început, iar proprietarii de hoteluri și restaurante au început pregătirile intens pentru deschidere. Iată cât poate ajunge un salariu al unei vânzătoare la „împinge tava” pe litoralul românesc!

Câți bani primește o vânzătoare la „împinge tava” în Mamaia, în vara 2024. Suma nu este de ignorat Galerie
Câți bani primește o vânzătoare la „împinge tava” în Mamaia, în vara 2024. Suma nu este de ignorat | Shutterstock

Turiștii au început să ia cu asalt stațiunile de la Marea Neagră, iar pregătirile sunt în toi pentru noul sezon estival. Patronii de restaurante, pensiuni și hoteluri de pe litoralul românesc caută să angajeze personal care să se ocupe de cei care le calcă pragul, iar ofertele salariale sunt variate și atrăgătoare. Iată cât primește un angajat la „împinge tava” în Mamaia!

Citește și: Câți bani câștigă un polițist local. Salariul este mai mare decât al unui medic

Ce salariu primește un angajat la „împinge tava” în Mamaia

Cei care vor un loc de muncă sezonier trebuie să aibă în vedere că litoralul reprezintă o oportunitate foarte bună, având în vedere că patronii caută cu disperare angajați pentru această perioadă, notează Cancan.

Articolul continuă după reclamă

La malul mării, distracția a început deja, iar numeroase anunțuri de angajare au fost publicate pe site-urile dedicate. Cu toate acestea, salariile variază în funcție de poziția ocupată. De exemplu, în Mamaia, majoritatea anunțurilor sunt pentru cei care doresc să se angajeze pe un post de autoservire. Cerințele pentru un astfel de job nu sunt deloc riguroase. Se cere doar absolvirea unei facultăți sau experiența anterioară în domeniu, mai transmite sursa citată.

Potrivit Cancan, se caută personal street food cu 6.000 de lei pe lună, personal servire line tot cu 6.000 de lei pe lună, barmani și salatier la aceeași sumă (6.000 de lei), în timp ce bucătarii tigăi (asiatic) sunt plătiți cu 9.000 de lei lunar.

Cât costă o noapte de cazare în Eforie Nord

Eforie Nord este una dintre stațiunile mai ieftine de la Marea Neagră, unde noaptea de cazare pornește de la 35 de lei, la un hotel de două stele, cu mic-dejun inclus, potrivit Cancan.

În cazul unui hotel în stațiunea Mamaia Nord, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 100 de lei, iar în sudul litoralului se găsesc, în această perioadă, cazări ce pornesc de la 57 de lei. De asemenea, există și varianta pachetelor all inclusive, mai transmite sursa citată.

În cazul unui sejur de patru zile (trei nopți), prețul va fi 3×35 de lei (dacă se ia în considerare cel mai mic preț per cazare). În total, 105 lei, potrivit unui calcul făcut de cei de la Cancan.

Citește și: Câți bani primește un român care culege sparanghel în Germania. Suma nu este deloc mică

Rezultate Loto 13 iunie 2024. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 1,76 milioane de euro la tragerile de duminică... Vlad Pascu află astăzi dacă va fi acuzat de omor calificat. Înainte de a afla verdictul, tânărul are o nouă cerință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x