Antena Căutare

Ce este „căruciorul surpriză”, de fapt. Un supermarket din România oferă reduceri de 65%, pe loc, la mai multe produse

Premieră în România! Un mare magazin din România a pregătit reduceri uriașe pentru clienți. Unde se pot găsi și ce se află în cărucioarele surpriză.

colaj foto carucior cu surprize auchan Galerie
Un mare magazin din România a pregătit reduceri uriașe pentru clienți. Unde se pot găsi și ce se află în cărucioarele surpriză. | Shutterstock & Capturi Facebook

Un mare magazin din România a pregătit reduceri uriașe pentru clienți. Conceptul este o premieră la noi în țară, iar produsele se vând cu mai puțin de 65% din prețul inițial. Iată ce reprezintă, de fapt, căruciorul surpriză și unde poate fi găsit.

Ce conține căruciorul surpriză de la Auchan. Produsele au o reducere de 65%

În premieră în România, un supermarket a lansat căruciorul surpriză, o campanie revoluționară care oferă mai multe produse cu reducere 65% pe loc. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din România, Auchan.

Citește și: Ce a putut să găsească o mamă în caserola cu carne de pui, luată din supermarket. A scos imediat telefonul și a fotografiat

Sub titlul de provocare „Descoperă comoara din cărucior”, magazinul îi îndeamnă pe clienți să achiziționeze un astfel de coș care conține produse surpriză, cu prețul redus substanțial.

Potrivit regulamentului, fiecare coș închis conține între 10 și 20 de produse nealimentare, printre care electronice, produse de menaj, de îngrijire a casei, decorațiuni etc. Cu toate acestea, clienții aleg coșul surpriză fără să știe ce se află în interior, conținutul acestora fiind dezvăluit clienților doar după achiziție.

În mod normal, prețul unui astfel de coș variază între 540 de lei și 1450 de lei, dar după aplicarea reducerii de 65% costul a ajuns la doar 200 de lei maxim 500 de lei. Retailerul se mândrește cu faptul că, în mai puțin de două ore, au fost vândute 150 de astfel de cărucioare surpriză.

Mai mult decât atât, clienții au făcut coadă la intrarea în magazine, încă dinainte de deschidere. De asemenea, au fost și persoane care au cumpărat mai multe coșuri pentru a profita de reducerea substanțială.

Campania s-a desfășurat în data de 29 martie, în hipermarketurile Auchan din Sibiu, Craiova Electroputere și Târgu Mureș Plaza Mall, însă reprezentanții anunță că în curând va avea loc și în alte magazine din țară.

Inițiativa căruciorul surpriză de va derula în fiecare zi de vineri, între orele 14:00 și 19:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Persoanele care au împlinită vârsta de 18 ani pot lua parte la campanie, iar produsele din coș beneficiază de garanție. Pe de altă parte, în cazul în care vreți să returnați anumite produse, nu veți primi bani, ci alte produse la schimb.

Citește și: Cât costă mâncarea în Elveția și care este salariul minim. O româncă a arătat prețurile din supermarket

”Campania este deschisă persoanelor fizice cu vârsta de minimum 18 ani (împliniţi până la data începerii Campaniei) care achiziţionează produsele participante la Campanie și care respectă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial (denumite în continuare „Participanţi”). Nu sunt eligibile pentru a participa în Campanie persoanele juridice, inclusiv forme asociative, cu sau fără personalitate juridică (…)

Auchan acordă valabilitate și garanție conform tuturor reglementărilor legale, în baza listei aflate în interiorul coșului, care conține desfășurătorul tuturor produselor, asociat cu codul coșului cu valoarea lui și cu bonul de casa.

Ca excepție de la procedura generală de retur, produsele achizitionate din magazinele fizice în cadrul Campaniei nu se returnează în baza dreptului de retragere. Produsele continuă să beneficieze de garanția de conformitate, motiv pentru care clientul se poate adresa Auchan în eventualitatea identificării unei neconformități a produsului”, se arată în regulamentul supermarketului.

Predicțiile Babei Vanga care s-au îndeplinit în acest an. Ce a mai anunțat pentru 2024... Angajații care nu vor avea liber de Paște în 2024. Zeci de mii de români ratează minivacanța oferită de Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x