Cel mai consumat aliment este otravă pentru sănătate! Ucide milioane de vieți în fiecare an

Există o legătură între consumul unui aliment folosit zilnic şi bolile de inimă. Zahărul este cel mai consumat aliment cu atât mai mult cu cât acesta se găsește în alimentele procesate. Exact acelea care ocupă jumătate din raioanele unui magazin.

Există o legătură între consumul unui aliment folosit zilnic şi bolile de inimă.

Zahărul este cel mai consumat aliment cu atât mai mult cu cât acesta se găsește în alimentele procesate. Exact acelea care ocupă jumătate din raioanele unui magazin.

Aire Schmidt de la Universitatea din California este autorul studiului care face conexiunea dintre consumul de zahăr şi bolile inimii. Atenție! Consumul de îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate cauzează boli grave ale inimii.

Este recomandată limitarea consumului de zahăr, la doar șase linguriţe de zahăr pe zi sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi nouă linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi.

Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate”, a precizat Aire Schmidt.

Sursa: antena3.ro

Foto: pixabay.com

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri