Antena Căutare

Cel mai consumat aliment este otravă pentru sănătate! Ucide milioane de vieți în fiecare an

Există o legătură între consumul unui aliment folosit zilnic şi bolile de inimă. Zahărul este cel mai consumat aliment cu atât mai mult cu cât acesta se găsește în alimentele procesate. Exact acelea care ocupă jumătate din raioanele unui magazin.

Există o legătură între consumul unui aliment folosit zilnic şi bolile de inimă.

Zahărul este cel mai consumat aliment cu atât mai mult cu cât acesta se găsește în alimentele procesate. Exact acelea care ocupă jumătate din raioanele unui magazin.

Aire Schmidt de la Universitatea din California este autorul studiului care face conexiunea dintre consumul de zahăr şi bolile inimii. Atenție! Consumul de îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate cauzează boli grave ale inimii.

Este recomandată limitarea consumului de zahăr, la doar șase linguriţe de zahăr pe zi sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi nouă linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi.

Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate”, a precizat Aire Schmidt.

Sursa: antena3.ro

Foto: pixabay.com

Vremea se înrăutățește în toată țara! Cod galben de ceaţă... Schimbări în Educație: Elevii ar putea avea un singur manual de bază în fiecare an școlar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x