Căutare Live

Cine este elevul care l-a bătut pe Andrei până a ajuns în moarte cerebrală. Părinții lui obișnuiesc să bea și să se ia la bătaie 

Un copil în vârstă de 14 ani a ajuns în moarte cerebrală, la spital, după ce a fost bătut de un copil cu un an mai mare. Cel care l-a bătut pe Andrei Ivan până și-a pierdut cunoștința este Daniel Marian S., un copil care provine dintr-o familie dezorganizată. 

Cine este elevul care l-a bătut pe Andrei până a ajuns în moarte cerebrală

Conform Adevărul.ro, cel care l-a bătut pe Adrian Ivan până a ajun în moarte cerebrală este un băiat care locuiește cu familia lui în comunitatea de lângă Herghelia Mangalia.

Caz șocant! Tatăl fără un picior care „se chinuia să-și crească cei șase copii”. Își viola fata cea mare, iar casa donată de Gigi Becali a ajuns o ruină

Oamenii locului au povestit, însă, că băiatul ”provine dintr-o familie dezorganizată, că atât mama cât şi tatăl nu au loc de muncă permanent şi lucrează doar cu ziua”. Ba mai mult, ambii părinți obișnuiesc să bea frecvent și să se ia la bătaie: ”De aici se explică şi faptul că acest băiat a avut de unde să înveţe, din păcate, toate lucrurile rele”. Mai grav decât atât, spun oamenii, tatăl lui Daniel îi dădea să conducă maşina prin Herghelie, chiar dacă acesta era minor.

Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală după ce a fost bătut de un puști din cauza unei fete. Agresorul, activ pe Facebook: ”Ăsta e telefonu lu' tata că al meu e la poliţie. Vă pwp pe toţi!”

Andrei Ivan, un copil de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de Daniel Marian S., un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el cu un an. Totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Atenție, părinți, încă o alertă medicală în România! Peste 50 de cazuri de varicelă înregistrate în şcoli şi grădiniţe î...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri