Antena Căutare

Mama lui Iulian, distrusă de durere: "Vorbeam pe furiș, taică-su nu îl lăsa. Copilașul meu mi-a spus că mama vitregă îl bate"

Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani, dispărut de acasă, la Pecineaga, Constanța, a fost găsit mort de pompieri în unul din bazinul de deșeuri din localitate. Mama copilului dă vina pe fostul soț pentru cele întâmplate și spune că din cauza bătăilor primite de la mama vitregă, Iulian stătea mereu pe străzi.

Mama lui Iulian, distrusă de durere: "Vorbeam pe furiș, taică-su nu îl lăsa. Copilașul meu mi-a spus că mama vitregă îl bate" Galerie
Iulian Alexandru Bițică a fost găsit mort

După ce părinții s-au despărțit, Iulian și sora sa au rămas în grija tatălui care s-a recăsătorit. Mama biologică susține că fostul soț se răzbuna pe copil de fiecare dată când ea încerca să se apropie de el și îl crede vinovat de moartea fiului lor.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi“, acuza mama lui Iulian Alexandru Bițică.

Citește și:

Tragedie la Pecineaga! Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani dispărut din curtea casei, a fost găsit mort

Într-o declarație făcută la Antena Stars, mama a povestit de faptul că Iulian s-a plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat. „La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“, a mărturisit ea.

Iulian Alexandru Bițică dispăruse de acasă pe 2 noiembrie

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă.

Se va întâmpla în toate magazinele din 2020! Fondul Monetar Internaţional a facut anunţul... Acuzații cumplite! Ce ar fi făcut tatăl lui Iulian în timp ce întreg satul îl căuta cu disperare pe copil: „Omul ăsta ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x