În ce hal am ajuns...S-au bătut pentru un pachet de mălai! Nu e glumă, s-a întâmplat într-un magazin din România! Totul a fost filmat: „Spălați-vă pe mâini, mămăligarilor!”

Scene de necrezut, filmate într-un magazin din Ploiești. Oamenii au ajuns să se bată pentru un pachet de mălai! Imaginile au devenit virale, în doar câteva ore de la postare.

Mai mulți oameni s-au bătut pentru un pachet de mălai, într-un magazin din Prahova

Imaginile zilei, în România. Un bărbat din Prahova a postat pe Facebook o înregistrare video surprinsă, susține bărbatul, într-un magazin din Ploiești.

Pe filmare se vede cum oamenii se înghesuie să apuce o pungă cu mălai, în timp ce alţii iau baxuri întregi.

Așa s-a răspândit coronavirusul în România. Primele 18 zile de „plimbare” ale COVID-19 la noi în țară, analizate de specialiști

„Băiatul în geaca roşie din imagine cară undeva la 6, 8 baxuri, o întrebare: Ce faci frate cu ele ?Cumperi pentru o comună intreagă? Atâta timp cât magazinele nu se închid, de ce cumpăraţi atâta de mult? În exces? Donaţi la case de copii? Oamenilor de pe străzi?”, a scris un internaut.

O altă persoană a scris: „Trebuie să vă spălaţi pe mâini, nu să mâncaţi. Mămăligarilor”. „Vine foametea?”, se întreabă o femeie.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Postarea are peste o sută de comentarii şi a fost distribuită de peste o mie de ori.

Ultimele știri