Căutare Live

„Aveam peste 20 de găuri în ușă!” Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină

„Stare de nesimțire de urgență”. Hotelierii care și-au pus unitățile de cazare la dispoziția românilor veniți din zonele roșii ale pandemiei de coronavirus sunt disperați.

Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină

Deși își pun în pericol familiile, românii veniți din zonele roșii ale pandemiei de coronavirus sunt în stare să facă orice pentru a scăpa de carantină. Unii dintre ei au fost primiți în câteva hoteluri de lux, puse la dispoziția autorităților de proprietarii care, acum, își regretă cumplit decizia.

Hotelierii își strigă disperarea, știind că nu au cum să își recupereze pagubele prea curând.

„Să vă zic ce mi-a povestit un manager de hotel de 4 stele din Bucureşti.

"Am pus la dispoziţia statului camere pentru românii veniţi de afară. În mare parte aceştia sunt foarte nervoşi deoarece nu sunt lăsaţi să plece acasă la familiile lor.

Şi de aici pleacă multe. Unii sunt cazaţi în aceeaşi cameră, deoarece au venit împreună şi nu are rost să îi cazăm în camere separate. Unii au transformat uşa de lemn de intrare în ţintă pentru cuţite. Aveam peste 20 de găuri în uşă. Făceau concurs care nimereşte în mijlocul ei. Îţi dai seama?

Un prieten care se ocupă de alt hotel mi-a spus că lui i-au smuls un calorifer din perete şi i-au spart un televizor. Plus alte astfel de probleme.

Eu am chemat jandarmeria, le-au dat amenzi, însă eu ca să îmi recuperez paguba trebuie să îi dau în judecată. Păi când îmi recuperez eu banii, cu cine să mă judec? Că dacă îi vezi pe unii..."

Stare de nesimţire urgenţă.”

Gigi Becali: Vom merge de Paște la biserică. Va face Domnul o minune!... „Doar bisericile sunt închise!” Reprezentanții Bisericii par să ignore pericolul pandemiei. La Botoșani, preoții vor să ...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x