Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor

Butoiul în care au fost incinerate Alexandra și Luiza, BOMBA din cazul Caracal: „E un scenariu de film horror!”

„Un scenariu de film horror”. Alexandru Cumpănașu atacă rechizitoriul construit de anchetatori în dosarul Caracal.

„În cazul scheletului descoperit în butoiul aflat la percheziția domiciliară la adresa suspectului, temperaturile au fost foarte ridicate și aparent fără acceleratori. În cazul descoperit la liziera pădurii, din contră, temperaturile la care au fost supuse resturile scheletale au fost semnificativ mai mici, dar în schimb au fost folosiți acceleratori variați pentru a susține arderea completă. Aceste aspecte au fost susținute științific indubitabil de către analiza spectroscopică FTIR.

În cazul de față, prin analiza colagenului și a spectrelor de absorbție a oaselor în spectroscopia FTIR, au fost identificate că au fost folosite temperaturi cuprinse între 600-650 și 1000 de grade Celsius pentru arderea lor în butoiul descoperit prin percheziția domiciliară.

Totodată, FTIR a reușit să identifice, în cazul oaselor descoperite la liziera pădurii, prezența unor substanțe acceleratoare ale arderii precum polietilena, vaselina, smoală de mesteacăn sau pin”, se arată în rechizitoriul dosarului Caracal.

Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Acesta este adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu: „Ea aștepta să vină, s-o ajute”

Invitat la Antena 3, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că informațiile din rechizitoriu seamănă mai mult cu un scenariu de film horror pentru public.

„Mie mi se pare că rechizitoriul nu are legătură cu justiția, cu a impresiona sau a convinge judecătorii. Este construit din mesaje, descrieri cât mai plastice, cât mai hidoase ca să șocheze și să convingă.

Să convingă poate oamenii obișnuiți care nu au stat toată ziua să vadă dosarul. Rechizitoriul nu este făcut pentru instanță.

Pentru instanță nu stă nimic în picioare. Din punctul meu de vedere aceste expertize nu constată decesul fetelor, nu constată nimic decât încurcă mai mult.

Chiar dacă ar fi făcut niște analize să vadă la ce temperaturi s-ar fi ars corpurile, lucrul ăsta îl știm de la început. Unde este noutatea?”, a spus Cumpănașu la „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu! Ultimele clipe din viața adolescentei au fost un chin: „I-a apărut spumă la gură și se auzea un pic de horcăit”

Mai multe informații în materialul video de mai sus.

După toate ororile povestite, Gheorghe Dincă a cerut astăzi, în prima întâlnire cu judecătorii, să îl lase în arest la domiciliu. În casa care a fost temniţă pentru cele două fete. La intrare, mai mulţi oameni l-au aşteptat şi l-au huiduit.

Bărbatul de 66 de ani riscă închisoarea pe viaţă şi urmează să fie mutat într-un penitenciar de maximă siguranţă din Craiova. Singur în celulă, aşa cum a recomandat psihologul criminalist - care spune că gheorghe Dincă este un pericol pentru oricine este în preajma lui şi nu i se supune.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro