Căutare Live

Descinderi in judetul Valcea, la clanul "Bratienilor". Membrii gruparii au prejudiciat statul cu peste 10 milioane de euro

Politistii efectueaza 12 perchezitii, in aceasta dimineața, in localitatea Dragasani, judetul Valcea. Este vizata o grupare de contrabandisti cu motorina, zahar si ulei. Prejudiciul depaseste 10 milioane de euro, conform unui comunicat al DIICOT.

intact images

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Olt, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul S.C.C.O. Olt, au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din 28 de persoane, cunoscut sub denumirea de clanul „Bratianu”, din Dragasani, judetul Valcea, specializat in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Membrii gruparii au obtinut beneficii financiare substantiale, utilizand un numar de peste 20 de societati comerciale, pentru efectuarea de operatiuni ilegale cu produse petroliere, zahar si ulei.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Un cioban a fost atacat de urs in judetul Harghita. Barbatul are rani grave la picioare... Demn de urmat: Olandezii au construit mai multe case pentru romii saraci din Cluj Napoca...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri