Dinu Pescariu, primele declarații după scandalul din dosarele MIcrosoft

Dinu Pescariu, personajul cheie din megadosarele Microsoft, vorbeşte pentru prima dată după ce a aruncat în aer scena politică.

Dinu Pescariu, personajul cheie din megadosarele Microsoft, vorbeşte pentru prima dată după ce a aruncat în aer scena politică.

Fostul tenismen spune că regretă implicarea în scandalul cu iz penal, dar ameninţă că va face declaraţii care vor pune în altă lumină dosarele cu prejudiciu de zeci de milioane de euro.

Îmbrăcat sport şi însoţit de avocat, fostul tenismen a trecut din nou pragul DNA. A venit de dimineaţă pentru a da declaraţii. După patru ore, Dinu Pescariu a plecat fără a vorbi în faţa anchetatorilor aşa cum a făcut-o până acum. Vizibil abătut, spune că regretă scandalul penal în care este implicat şi că ar da timpul înapoi pentru a repara lucrurile.

Dinu Pescariu este principalul denunţător din dosarele Microsoft. Iniţial, procurorii nu i-au mai adus nicio acuzaţie pentru că a oferit informaţii. În faţa camerelor, fostul tenismen lansează şi un avertisment! Cât de curând va vorbi şi va povesti tot adevărulâ din spatele şpăgilor de sute de milioane de euro.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri