Căutare Live

Dinu Pescariu, primele declarații după scandalul din dosarele MIcrosoft

Dinu Pescariu, personajul cheie din megadosarele Microsoft, vorbeşte pentru prima dată după ce a aruncat în aer scena politică.

Dinu Pescariu, personajul cheie din megadosarele Microsoft, vorbeşte pentru prima dată după ce a aruncat în aer scena politică.

Fostul tenismen spune că regretă implicarea în scandalul cu iz penal, dar ameninţă că va face declaraţii care vor pune în altă lumină dosarele cu prejudiciu de zeci de milioane de euro.

Îmbrăcat sport şi însoţit de avocat, fostul tenismen a trecut din nou pragul DNA. A venit de dimineaţă pentru a da declaraţii. După patru ore, Dinu Pescariu a plecat fără a vorbi în faţa anchetatorilor aşa cum a făcut-o până acum. Vizibil abătut, spune că regretă scandalul penal în care este implicat şi că ar da timpul înapoi pentru a repara lucrurile.

Dinu Pescariu este principalul denunţător din dosarele Microsoft. Iniţial, procurorii nu i-au mai adus nicio acuzaţie pentru că a oferit informaţii. În faţa camerelor, fostul tenismen lansează şi un avertisment! Cât de curând va vorbi şi va povesti tot adevărulâ din spatele şpăgilor de sute de milioane de euro.

Citește mai mult pe Observator.tv!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Atenţie, şoferi! Un TÂRG ANUAL va da totul peste cap! Trafic deviat de marţi până duminică pe DN 7, la Titu...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri