Antena Căutare

Descoperire macabră în Timișoara! Ce au găsit pompierii în timp ce alergau să stingă un incendiu

Luni seara la Timișoara, s-a dat alarma, după ce un apel la 112 anunța izbucnirea unui incendiu pe o strada din zona de sud a orașului.

Pompierii au intervenit rapid pe strada Shakespeare, unde focul cuprinsese o anexă din spatele unei gospodării. Locul era extrem de strâmt, astfel că salvatorii n-au putut pătrunde până acolo, astfel pompierii au ocolit câțiva zeci de metri prin spatele altor case și grădini.

În timp ce se apropiau de anexa ce ardea, pompierii au descoperit un cadavru printre lucrurile făcute scrum.

În casa de la stradă, care nu a fost afectată, pompierii au dat peste al doilea cadavru, în stare avansata de putrefacție.

Incendiu violent în Focșani! O fabrică de confecţii a fost mistuită de flăcări. A fost emis un mesaj Ro-Alert

“O persoană a fost găsită la 30 m de focar, în stare avansată de putrefacţie, iar alta, în zona incendiată, care prezenta arsuri. Noi nu cunoaştem exact împrejurările în care au decedat cele două persoane”, a declarat pentru Agerpres ofiţerul de serviciu al ISU Timiş, sublocotenent Răzvan Zamfira.

Din primele informații, se pare că e vorba de un tată și fiul sau.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. În aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative provocate de incendiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiu pe 20.000 de metri pătraţi, în Delta Văcăreşti/ ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu mai multe autospeciale

Veste uriașă! Concedii mai mari pentru români! Ce condiție trebuie să îndeplinești... Coronavirus - O mie de persoane sunt izolate la domiciliu, în România, alte 17 în carantină / În Neamţ, două persoane nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x