Antena Căutare

Papa Francisc, așteptat cu emoție și bucurie de zeci de copii, pe Aeroportul Henri Coandă. Ce i-au pregătit cei mici

Foarte mulți români se află în așteptarea Suveranului Pontif. Zeci de copii au pregătit mesaje și desene unicate pentru Papa Francisc.

Foarte mulți români se află în așteptarea Suveranului Pontif. Zeci de copii au pregătit mesaje și desene unicate pentru Papa Francisc.

Zec de elevi din școlile catolice din București și din întreaga țară s-au alăturat grupului de oameni care așteaptă venirea Papei Francisc în România. Copilașii, îmbrăcați în costume populare, au pregătit scrisori și desene inedite pentru Suveranul Pontif.

CITEȘTE ȘI: Moment haios la urcarea în avion! Vântul i-a dat bătăi de cap Papei Francisc

„Suntem bucuroși să îți urăm bun venit în România! Sperăm că împreună vom împărți momente deosebite și pline de har în prezența lui Isus!”, a fost unul dintre mesajele scrise pe felicitările făcute de elevi.

CITEȘTE ȘI: Scaunul papal folosit la Blaj, construit din lemn de la închisorile celor șapte episcopi care vor fi beatificați

O nouă lovitură pentru familia lui Jean Chelba, după incendiul din Colectiv! Riscă să fie aruncată în stradă!... Papa Francisc a ajuns în România! Avionul în care se află Suveranul Pontif a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x