Căutare Live

Evaluare Națională 2019 clasele 2, 4 și 6. Data când se dau examenele! Anunț oficial!

Evaluare Națională 2019 clasele 2, 4 și 6. Ministerul Educației a făcut anunțul despre data când se vor desfășura Evaluările Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. 

evaluare nationala 2019

Evaluare Națională 2019 clasele 2, 4 și 6. Ministerul Educației a făcut anunțul despre data când se vor desfășura Evaluările Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Potrivit edu.ro, probele din cadrul Evaluărilor Naționale de la finalul claselor a doua, patra și a șasea se vor desfășura în anul școlar 2018-2019, în intervalul 7-23 mai 2019. Calendarul acestor testări a fost aprobat de Ministerul Educației Naționale (MEN).

Evaluarea Națională: calendar clasa a II-a

Evaluarea elevilor la finalul clasei a II-a va avea loc în perioadă 7-10 mai. Probele scrise la limbă română și limbă maternă sunt programate în 7 mai, fiind urmate a două zi de testele de citire la cele două discipline.

Probă de matematică este prevăzută pentru data de 9 mai, în timp ce probă de limbă română (scris și citit) pentru elevii din rândul minorităților naționale se va desfășura în data de 10 mai.

Evaluarea Națională: calendar clasa a IV-a

Evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul primar, la finalul clasei a IV-a, are următorul calendar: limbă română (14 mai), matematică (15 mai) și limbă maternă (16 mai).

Evaluarea Națională: calendar clasa a VI-a

Elevii claselor a VI-a vor susține evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul inferior al gimnaziului (V-VI) în zilele de 22 mai (limbă și comunicare) și 23 mai (matematică și științele naturii).

Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, rezultatele EN II și EN VI au că scop elaborarea planurilor individualizate de învățare ale elevilor și preorientarea școlară, iar rezultatele EN IV sunt utilizate și pentru diagnoză de sistem, la nivelul acestui tip de învățământ.

Rezultatele de la Evaluarea Națională de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a se comunica doar părinților acestora și nu se trec în catalog.

A fost decernat Premiul Nobel pentru Chimie 2018... Previzuni imobiliare. Când vine următoarea criză imobiliară?...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri