Căutare Live

Bacul și Evaluarea, complet diferite! Cum au arătat, astăzi, sălile de clasă unde s-au întors elevii din anii terminali

După aproape trei luni, şcolile din România au avut din nou astăzi elevi în bănci. Cei din anii terminali se pregătesc alături de profesori şi de colegi pentru examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat. Cum au arătat astăzi sălile de clasă, unde s-au întors copiii și în ce condiții speciale vor avea loc probele.

Cum au arătat astăzi sălile de clasă, unde s-au întors elevii din anii terminali

Inquam Photos / Octav Ganea

Pentru cele două sau trei ore petrecute în clasă însă, elevii şi cadrele didactice au avut de trecut printr-un proces anevoios, impus de criza sanitară.

S-a decis! Cum se va face admiterea la facultăți în acest an! Ce elevi scapă de examene

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze elevii şi profesorii odată ajunşi în sălile de clasă? Dezinfectare a mâinilor, schimbare măștii, mersul pe culoarele îngrădite și așezatul doar în banca din dreptul numelui fiecărui elev.

Bacul și Evaluarea, complet diferite! Cum au arătat, astăzi, sălile de clasă unde s-au întors elevii din anii terminali

Bacul și Evaluarea, complet diferite! Cum au arătat, astăzi, sălile de clasă unde s-au întors elevii din anii terminali

Condiții speciale pentru probele de BAC și Evaluare Națională

Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Cristian Tănase, ne-a vorbit, la Observator, despre condiţiile speciale în care vor avea loc examenele finale. Potrivit procedurii impuse de contextul general, febra va fi un criteriu de departajare a elevilor atunci când vin să susţină testele.

Condiții pentru susținerea Bacului și a Evaluării Naționale.

Întrebarea care se impune este cum se va face diferenţa între o febră cauzată de stres, de pildă, una, cauzată de răceala şi o alta, cauzată de COVID-19? Ce a răspuns ministrul, în materialul video de mai jos:

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... eJobs România: Peste 20.000 de aplicări pentru joburile din afara țării au fost înregistrate în luna mai. Germania, Fran...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri