Antena Căutare

Gabriel Berca: "111 drumuri judetene sunt blocate si peste 110 localitati izolate"

Aproximativ 117 localitati din 24 de judete sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumurile publice, a anuntat ministrul Administratiei si Internelor Gabriel Berca, conform datele centralizate luni, la ora 19.00.

"La nivelul tarii situatia este mai dificila in partea de sud. Avem 24 de judete afectate, 111 drumuri judetene blocate, cinci cu circulatia ingreunata, 117 localitati izolate. In total 10.000 de oameni din MAI intervin in schimburi", a declarat seful MAI.


Ministrul a declarat ca spera ca de marti situatia va fi normalizata pe drumurile nationale, precizand ca la Vrancea actiunea utilajelor de deszapezire incepe sa isi faca simitit efectul si lucrurile au inceput sa se imbunatateasca.

"Am vorbit la Vrancea si situatia se imbunatateste vizibil. Nu este momentul sa cautam alte solutii din punct de vedere administrativ sau sa declaram stare de nu stiu care, legea reglementeaza foarte bine in acest sens", a mai spus ministrul.

Seful MAI a precizat ca in cadrul discutiilor de la Guvern, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a informat ca varful de sarcina se va materializa luni noapte, de marti situatia urmand sa se amelioreze.

foto: Intact Images

ANM: Cod portocaliu in Bucuresti si 13 de judete. Marti, intre orele 2.00 si 14.00, va ninge abundent... FOTO! Trafic de cosmar in Capitala: Utilajele de deszapezit, blocate printre masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x