Antena Căutare

Gheorghe Dincă a fost pus să o deseneze pe foaie și pe Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal a început să tremure

Lui Gheorghe Dincă i s-a cerut să schițeze un desen care să o ilustreze pe Alexandra Măceșanu, astfel încât specialiștii să pot trage câteva concluzii. A fost al doilea desen făcut de criminalul din Caracal, după cel al Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost pus să o deseneze pe foaie și pe Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal a început să tremure
Gheorghe Dincă a fost pus să o deseneze pe Alexandra Măceșanu

Când a desenat-o pe Alexandra Măceșanu, a verbalizat și a fost mai jovial. Presiunea scrisului a fost mai accentuată și tremura mai mult. Pe Alexandra a desenat-o mai mică decât pe Luiza, cu un aspect mai firav, mai copilăros și a devenit nervos în timp ce o desena, susțin cei care au analizat schițele lui Dincă, potrivit Antena 3.

Citește și: Interpretarea schiței este uluitoare! Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu: A numit desenul „prima”!"

Se raporta negativ. În mintea lui, Alexandra era mai îndrăzneață, mai deschisă. A perceput-o mai mică de vârstă, mai versatilă. Nici la ea nu a desenat urechi, la fel ca la Luiza Melencu. Desenul nu are nume. Alexandra Măceșanu apare în imagine încălțată, gata de plecare, mai notează sursa citată.

Informațiile au fost prezentate joi seară, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Crește vârsta de pensionare pentru profesori. Femeile se pot pensiona la 65 de ani, opțional... Un bătrân din Gorj a fost lăsat să moară de asistenții de pe ambulanță. Au încurcat adresa și ulterior l-au declarat mor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x